Cím. Az Állásra jelentkező lakcímét a következő körzetbe kell kiosztani

 I. rész. Személyes adatok

(1) Kérelmező neve. A folyamat elején azonosítani kell az álláspályázót, aki ezt a jelentkezést benyújtja. A neve az „Első”, „Közép” és „Utolsó” szabványos prezentációjában szerepel, ha kérik.


(2) Aktuális dátum.


(3) Cím. Az Állásra jelentkező lakcímét a következő körzetbe kell kiosztani. Erre a célra két sor áll rendelkezésre. Nem tanácsos P.O. Dobozcím, hacsak nem feltétlenül szükséges. A legtöbb, ha nem minden Munkáltatónak szüksége lesz minden potenciális alkalmazott otthoni címére a háttérellenőrzés támogatásához.


(4) E-mail cím. Az állásra jelentkezőnek képesnek kell lennie egy érvényes e-mail cím megadására, amelyet aktívan figyelnek.


(5) Telefonszám. Sok potenciális Munkaadó telefonon keresi meg a Kérelmezőt fontos ügyekben, kérdésekkel vagy döntésekkel kapcsolatban. Az állásra jelentkező mobiltelefonját és/vagy otthoni telefonszámát/számait fel kell tüntetni az egyéb elérhetőségei mellett.


(6) Társadalombiztosítási szám. A személyazonosság ellenőrzésének általánosan elfogadott és rendkívül megbízható eszköze a társadalombiztosítási szám. Ezért külön területet foglaltak le az Állásigénylő társadalombiztosítási számának megjelenítésére.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

(7) Elérhető dátum. Be kell jelenteni azt a naptári dátumot, amikor a pályázó először képes fizikailag dolgozni.


(8) Kívánt fizetés. A pályázó által elvárt fizetés mértéke meghatározható dollárban, óránként fizetett összegként vagy meghatározott éves fizetésként. Ezt az információt dollárban kell megadni, majd be kell jelölni az „Óra” vagy a „Bérezés” jelölőnégyzetet.


(9) Kívánt foglalkoztatás.


(10) Keresett foglalkoztatási státusz. Fel kell tüntetni, hogy a pályázó „teljes munkaidős”, „részmunkaidős” vagy „szezonális” állást keres. Ha a pályázó rugalmas, akkor ezeknek a jelölőnégyzeteknek bármely kombinációja bejelölhető, amennyiben az megfelel a pályázó szándékának.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/
http://mumbaimodels.org/



II. rész – Foglalkoztatási jogosultság

(11) Jogi jogosultság a munkához. Az Egyesült Államokban történő legális munkavégzés képessége az álláspályázó egyik tulajdonsága kell, hogy legyen. Ha igen, akkor az „Igen” négyzetet ki kell jelölni vagy ki kell jelölni. Ellenkező esetben, ha az álláspályázó nem tud legálisan dolgozni az Egyesült Államokban (vagyis szponzorálást igényelhet), a „Nem” négyzetet kell bejelölni.


(12) Korábbi előzmények a munkáltatóval. Az „Igen” jelölőnégyzetet akkor kell bejelölni, ha a pályázó a jelentkezést elfogadó Munkáltatónál dolgozott. Ha nem, akkor a „Nem” mezőt kell jelölni. Ne feledje, hogy ha az Álláskérő ezt megelőzően ennél a Munkáltatónál dolgozott, ennek a szakasznak fel kell tüntetnie a munkaviszony első naptári dátumát és utolsó naptári dátumát.


(13) Büntetőjogi helyzet. Fel kell tárni az állásra jelentkező bűnügyi előéletét. Ha még soha nem ítélték el (bûn)bûncselekményért, akkor a „Nem” négyzetet kell választani. Ha nem, akkor az „Igen” jelölőnégyzetet be kell jelölni vagy be kell jelölni, és dokumentálni kell az elítélés természetét az elítéléshez vezető körülményekről, valamint annak eredményéről.

Read more

https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/
https://singledate.in/



III. rész – Oktatás

(14) Középiskola. Ehhez az alkalmazáshoz az álláspályázó tanulmányi előzményeinek rövid bemutatása szükséges. Így annak a középiskolának a nevét, amelybe járt, fel kell tüntetni a város és az állam mellett, ahol az iskola található.


(15) Részvétel dátuma. Meg kell adni az első és az utolsó naptári dátumot, amikor a pályázó a megnevezett középiskolába járt.


(16) Befejezés állapota. Az „Igen” jelölőnégyzetet akkor kell bejelölni, ha az Álláskereső középiskolát végzett, és a megszerzett végzettségét ki kell adni. Ha a pályázó nem érettségizett, akkor a „Nem” mezőt kell jelölni.

Read more

https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/


(17) Főiskola. Ha az álláspályázó főiskolára járt, akkor ennek a főiskolának vagy egyetemnek a teljes nevét fel kell tüntetni a város és az állam mellett, ahol megtalálható.


(18) Részvétel dátuma. Ebben a részben meg kell adni az állásra jelentkező főiskolai tanulmányai időszakának első dátumát és a részvétel utolsó időpontját.


(19) Végzettség. Ha a pályázó főiskolai végzettségű, akkor az „Igen” mezőt kell bejelölni, és ki kell választani a megszerzett diplomát. Ellenkező esetben, ha nem szerzett diplomát, akkor a „Nem” mezőt kell jelölni.


(20) Egyéb oktatási létesítmények vagy tanfolyamok. A pályázó által szerzett bármely más típusú végzettségről fel kell tüntetni. Például, ha a pályázó egy kereskedelmi iskolába járt, az iskola nevét, a várost, államot, a látogatási dátumokat és a pályázó által megszerzett végzettséget vagy bizonyítványt át kell adni felülvizsgálatra.


(21) A részvétel kezdő dátuma és végső dátuma.


(22) Végzettség vagy bizonyítvány megadva. Ennek a területnek a teljesítéséhez szükséges az a bizonyítvány, amelyet a pályázó a másik oktatási intézményben vagy tanfolyamon szerzett.


IV. rész – Korábbi foglalkoztatás

(21) Munkáltató 1. A legtöbb munkáltató felül kívánja vizsgálni

Comments

Popular Posts